Kedves Vendégek! Telefonon csak nyitva tartási időben vagyok elérhető!

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Shenmen piercing

Shenmen piercing
Shenmen piercing orvosi fém ékszerrel 16.000 Ft/db
Shenmen piercing titánium ékszerrel 19.000 Ft/db
Shenmen piercing 14 karátos arany ékszerrel 35.000 Ft/db

A migrén és a szorongás egy életre szóló kihívást jelenthet. Az egyik pillanatban jól vagy a másik pillanatban pedig már fájdalomra vagy figyelmes, forog veled  a világ. 
Nem tudod meddig fog tartani, ami jelentősen befolyásolja a hétköznapjaidat,ha ez ismerősen hangzik biztosan nem vagy egyedül.
Mi is az a shenmen piercing és hogyan segíthet?
A shenmen piercing a fül felső középső porcába szúrt ékszer, ami nem csak hasznos de még jól is néz ki.
A shenmen piercing folyamatosan stimulálja a vagus ideget, aktivitásra serkenti. A vagus más néven bolygó ideg aktiv működése felel a nyugalomért, a stressz hatására a bolygó ideg aktivitása lecsökken ami a stresszel kapcsolatos testi zavarokhoz vezet.
A stimuláció ezen a ponton oldja a szorongást, a depressziót, enyhíti a migrént, segít az alvászavarban, figyelemzavarban, csökkenti a nyugtalanságot, stresszoldó, fájdalomcsillapító.
Sokan azt állítják, hogy a szúrt ékszernek inkább csak placebo hatása van, de a tapasztalat és nagy számú pozitív visszajelzés után az eredmények nem ezt bizonyítják!
Ha Te is intenzíven szenvedsz a fájdalmas migrénektől a szorongás érzelmileg kimerítő hatásaitól érdemes kipróbálni egy shenmen piercinget, mert egy ígéretes alternatív kezelés.
Fáj a shenmen piercing szúrása? 

A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, például ha visszatartjuk a lélegzetünket feszültebbek leszünk, ezért sok esetben egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését. Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik.
Az utókezelés:

Kedves Vendégek!

Újdonság!

Piercing kezelés egyszerűen és gyorsan. Naponta 3 fújás, gyorsabb gyógyulás ????????
Olajmentes nem tömíti el a pórusokat, gomba és vírusölő, elpusztítja a baktériumokat! Hipoklóros technológiát tartalmaz amelynek kémiai összetétele egyszerre segíti a hidratáció fokozását és a bőr védőrétegének  támogatását.


Mindenkit szeretnék kérni, hogy az utókezelést ne vegye félvállról, ellenkező esetben komoly gyulladás is kialakulhat! Az utókezeléshez szükség lesz OCTENISEPT SPRAY és GENTAMICIN KRÉM, gyógyszertárban beszerezhető, nem vényköteles készítmények.Ezek a készítmények más készítményekkel nem helyettesíthetők!!!!!!!  Az utókezelés menete: 4-6 héten keresztül minden nap végezze el, az octkenisept spray-vel be kell fújni a piercing területét, majd pár perc múlva egy fültisztító segítségével ki kell tisztítani az alsó és felső lyuk környékét, shenmen piercing esetén elől és hátul. Majd a Gentamicin krémmel ezeket a területeket be kell krémezni. Napi rutinná fog válni és pár percnél nem tart tovább az utókezelés. Természetesen a piercing szúráskor, személyesen is megmutatom az utókezelés helyes menetét. Mindenkinek a saját felelőssége betartani az utókezelést!!!! 
Köszönöm :)
Vendég vélemények a piercingről az instagram @andi_piercing_fulbeloves oldalon a shenmen piercing összefoglalóban.