2024. július 22-30. között, valamint augusztus 19-27. között szalonom szabadság miatt zárva tart.
TELEFONON CSAK NYITVATARTÁSI IDŐBEN VAGYOK ELÉRHETŐ.

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Árak

A fül és orr piercing belövés árai

A feltüntetett árak tartalmazzák a steril ékszert, a szakértelmet és a munkadíjat is! A fizetendő végösszeget befolyásolja, hogy melyik fülbelövő készüléket választja, a választott rendszerhez milyen anyagból gyártott és milyen fazonú belőhető fülbevalót kér. Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is. A levélben kérem írják meg a kiválasztott fülbelövő készüléket valamint azt, hogy milyen anyagból készült belőhető fülbevalóval és melyik fazonnal szeretnék esetleg a szolgáltatást igénybe venni. Az ékszerek megtekinthetők a következő linkre kattintva itt.

- Fül, orr, szemöldök, ajak piercing szúrás (ékszer+szúrás):  7.900 Ft/db
- Fül, orr, szemöldök, ajak piercing szúrás titánium ékszerrel: 9.900 Ft/db
- Conch piercing karika ékszerrel: 9.900 Ft/db
- Conch piercing titánium ékszerrel: 12.000 Ft/db
- Industrial  piercing szúrás (ékszer+szúrás): 8.900 Ft/db
- Köldök piercing szúrás branüllel (ékszer+szúrás): 9.900 Ft/db

- Shenmen piercing titánium ékszerrel 19.000 Ft/db
- Migrén piercing titánium ékszerrel 19.000 Ft/db

- Más szolgáltató utáni utóápolás: 4000 Ft
- Hozott ékszer cseréje: 2000 FtStudex Universal

A Studex hagyományos, rugós szerkezetű készülékével a fülbelövés ára az egy pár steril nikkelmentes orvosi fém ékszerrel fazontól függően
5000 Ft - 9000 Ft között kapható. 60 különböző típúsú belőhető fülbevaló közül lehet készletről azonnal választani, nem szükséges előre megrendelni. Aranyozott, ezüstözött foglalattal, különböző színű kövekkel vagy kő nélkül, kör illetve karmos foglalattal, normál és mini méretben.  
Újdonság a négy különböző színű kis virág.

Studex System 75

A Studex, System 75 füllyukasztó készülékével a füllyukasztás ára az egy pár steril, nikkelmentes orvosi fém ékszerrel fazontól függően
9.900 Ft - 16.300 Ft között kapható.  
14 karátos aranyból készült belőhető fülbevalók ára a behelyezéssel
együtt 32.000 Ft


 


Bankkártyás fizetés
Szalonomban nem csak készpénzzel, bankkártyával is tud fizetni. Amennyiben nincs elegendő készpénz Önnél, vagy egyszerűbb a vásárlás bankkártyával, nyugodtan használja ki a lehetőséget és rendezze a fizetendő összeget tranzakciós díj nélkül.

A kényelmesebb és biztonságosabb vásárlás érdekében ezért szalonomban bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítok.

Bankkártyás fizetés fülbelövés

Orr piercing behelyezés ára

Az orr piercing behelyezés ára a steril titánium ékszerrel és a munkadíjjal együtt 11.500 Ft 

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott orr pierciggel mennyibe kerül a szolgáltatás? 
- Sajnos azért nem tudok segíteni hozott orr piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branülel szúrt orr piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium orr ékszert rögzítem az orrlyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orrpiercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre az orr piercing az orrcimpába. Tehát, azért nem tudok hozott orr ékszerrel segíteni, mert a hozott orr piercinget több okból kifolyólag sem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis az orrlyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.