Kedves Vendégek! Telefonon csak nyitva tartási időben vagyok elérhető!

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Migrén piercing

Migrén piercing szúrás  #daithpiercing 

Migrén piercingorvosi fém ékszerrel 16.000 Ft/db
Migrén piercing titánium ékszerrel 19.000 Ft/db
Migrén piercing 14 karátos arany ékszerrel 35.000 - 40.000 Ft/db


Bevallom őszintén, eléggé szkeptikus voltam a migrén piercinggel kapcsolatban, pontosabban nem a piecinggel inkább a hatékonyságával szemben, de a rengeteg pozitív visszajelzés után már kicsit másként tekintek a daith piercingre. 

Vendég vélemény:

Kedves Andrea!

Január második hetében voltam nálad. Mivel eléggé migrénes vagyok, és a frontokra is érzékeny, segítségeddel a daith pierceng mellett döntöttem. Előtte persze sok videódat megnéztem és elolvastam mindent, amit csak tudtam. Időpontot nagyon hamar tudtam foglalni ami szuperül van megoldva. Mikor megérkeztem megbeszéltük mit szeretnék és milyen piercinget, mindent érthetően elmagyaráztál, mikor mi történik majd és az utókezelést is. Mindent betartva már csak minimálisan érzékeny a fülem így pár hét után, sőt elmondhatom, hogy alig van fejfájásom. Az időjárási frontok alatt amiket eddig legszívesebben egy sötét szobában vészeltem volna át migrénes görcsökkel és semmilyen gyógyszer nem segített, már csak minimális fejfájást érzek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam. Nekem nagyon bevált. Köszönöm. Róth Hajni

A migrén egy neurológiai állapot, ami általában fejfájásal jár, ezt az állapotot gyakran hányinger, hányás, fény és hangérzékenység kísér. Ezek a kellemetlen tünetek napokig is eltarthatnak megkeserítve ezzel az életünket, tehát nem meglepő, ha óriási az érdeklődés a dait piercing iránt.

A korrekt tájékoztatáshoz hozzátartozik, hogy jelenleg nincs olyan tudományos kutatás, ami igazolná, hogy hatékony a piercing a migrénes rohamok kezelésében, megelőzősőben. Így csak és kizárólag a pozitív visszajelzésre tudunk hagyatkozni, amit nap mint nap kapok az elégedett vendégektől, akik azt írják le, hogy ritkultak vagy részben, illetve teljes egészében megszűntek a migrénes panaszaik. 

Az akupunktúra a fejfájás és a migrén népszerű alternatív terápiája lehet. A daith piercing egy nyomáspontot aktivál, amely segíthet a migrénes tünetek enyhítésében, megszüntetésében.

Mi is az a daith piercing?
Közvetlenül a hallójárat fölötti porcredőbe szúrt ékszer/piercing. Mivel ez egy kicsi, kanyargós porcdarab nehéz, technikás az átlyukasztása ezért csak gyakorlott szakemberre bízzuk a dolgot. 
Fáj a dait piercing szúrása? 
A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, például ha visszatartjuk a lélegzetünket feszültebbek leszünk, ezért sok esetben egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését. Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik.

Az utókezelés:

Kedves Vendégek!
Újdonság!

Piercing kezelés egyszerűen és gyorsan. Naponta 3 fújás, gyorsabb gyógyulás ????????
Olajmentes nem tömíti el a pórusokat, gomba és vírusölő, elpusztítja a baktériumokat! Hipoklóros technológiát tartalmaz amelynek kémiai összetétele egyszerre segíti a hidratáció fokozását és a bőr védőrétegének  támogatását.


Mindenkit szeretnék kérni, hogy az utókezelést ne vegye félvállról, ellenkező esetben komoly gyulladás is kialakulhat! Az utókezeléshez szükség lesz OCTENISEPT SPRAY és GENTAMICIN KRÉM, gyógyszertárban beszerezhető, nem vényköteles készítmények.Ezek a készítmények más készítményekkel nem helyettesíthetők!!!!!!!  Az utókezelés menete: 4-6 héten keresztül minden nap végezze el, az octkenisept spray-vel be kell fújni a piercing területét, majd pár perc múlva egy fültisztító segítségével ki kell tisztítani az alsó és felső lyuk környékét, shenmen piercing esetén elől és hátul. Majd a Gentamicin krémmel ezeket a területeket be kell krémezni. Napi rutinná fog válni és pár percnél nem tart tovább az utókezelés. Természetesen a piercing szúráskor, személyesen is megmutatom az utókezelés helyes menetét. Mindenkinek a saját felelőssége betartani az utókezelést!!!! 
Köszönöm :)

 

Szalma-Rákász Andrea

06 30 394 2389  -  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom!

Alternatív szöveg