Kedves Vendégek! Május 30-június 6. között üzletem zárva tart!

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Microdermal piercing

Microdermal piecing #dermalancor #microdermal

9.500 Ft / db ékszer+szúrás

A microdermal piercing beszúrható  a tested bármely egyenes felületére, ami azt jelenti, hogy olyan helyekre is kérheted a dermal anchor piercinget, amit branüllel nehezen lehetne megszúrni. Csak a one point piercing teteje látszik az ékszer talpa és szára a bőr alatt helyezkedik el.
Választhatod egyesével vagy különböző alakzatokat is, ez csak a képzeletedre van bízva.Mi is az a microdermal?
Egy egyszerhasználatos, steril eszközzel átlyukasztjuk a lefertőtlenített bőrt, majd egy titánium talpra rögzített, általában köves dermal ancor piercinget fordítunk be egy speciális fogóval a bőr alá.


Fáj a microdermal piercing szúrás?
A szúrás pillanata kicsit kellemetlen de az azt követő munkafolyamatokat már érezhetők, és a gyógyulás ideje alatt sem tapasztalható fájdalom.

Utókelés:
Mire lesz szükséged? Octenisept spray és 1 dobot sebtapasz

Nagyon fontos, hogy az első két hétben úgy vigyázz a dermal piercingedre, mint a “hímes tojásra”!
Folyamatosan legyen leragasztva, csak arra az időre veheted le, amíg kezeled, tedd félre a hiúságodat és tartsd be a szabályokat! Naponta kétszer fújj a microdermalra az Octenisept sprayből, majd ragaszt vissza. Mit kell tenni, hogy a ragtapasz ne marja meg a bőröd? Érdemes mindig ellentétes irányba felhelyezni a tapaszt, így 12 óránként mindig máshol éri a ragasztó a bőröd. Sokszor látom, hogy több a probléma a ragasztott felülettel, mint a szúrt ékszerrel, azonban ha ellentétesen ragasztod a bőröd ez nem fordulhat elő.
A behelyezés után egy kicsit megdagadhat a szúrt terület, de ez néhány napon belül elmúlik. Ahogy gyógyul elkezd majd viszketni a bőröd, ne vakard! Krémeket ne használj! Víz nyugodtan érheti azonban áztatni nem szabad. Rendszeresen törölgesd körbe a piercinget egy vizes fültisztító pálcával. Ritkán, de előfordulhat, hogy bevérzik a szúrt lyuk környéke, ami a bőr sárgás-zöldes elszíneződésével jár, de ez a jelenség rövid időn belül felszívódik, nyomtalanul eltűnik.
A teljes gyógyulás kb, egy hónap, ez idő alatt több fázison megy keresztül a seb. Az első két hét a legfontosabb! Először szinte teljesen elsüllyed a bőrödben a piercing, aztán ahogyan gyógyul, húzódik össze a lyuk az ékszer és a talp alatt / körül, úgy emelkedik majd ki a dermal piercinged. Mire kell figyelni, azon kívül, amit korábban olvastál? Arra, hogy tartsd tisztán, fújd az Octenisept sprayvel és folyamatosan legyen leragasztva, ne piszkáld, hagyd békén, szépen, gyorsan gyógyul majd a piercing.
Tehát fontos ebben az időszakban, hogy nagyon vigyázni rá, mert ha ilyenkor sérül, nehéz helyrehozni.
A gyógyulás után a tisztogatáshoz kiválóan alkalmas lehet egy fogselyem, kevés olyan dolog van a háztartásodban amivel könnyebben megtudod tisztogatni az ékszer környékét, mert ugye ennél a piercing fajtánál is nagyon fontos a folyamatos tisztán tartás.  

Szalma-Rákász Andrea

06 30 394 2389  -  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom!

 

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg